SESTAVINE
- 4 velike banane
- 8 dolgih paličic za ražnjiče
- 300g bele čokolade
- zamrznjene jagode
- lešniki
- kokosova moka
POSTOPEK
Banane olupimo, prerežemo na polovico in vanjo vstavimo paličico. Banane položimo na peki papir in jih damo v zamrzovalnik vsaj za dve uri.
Medtem na pari stopimo čokolado in jo prelijemo v visok, ozek kozarec.
V vmesnem času pripravimo v različnih posodicah posip. Na drobno sesekljamo zamrznjene jagode in jih damo v prvo posodico, nato lešnike in kokosovo moko. Dodamo lahko še posip po svoji želji.
Zamrznjene banane vzamemo iz zamrzovalnika in jih pomočimo v stopljeno čokolado. Ta se bo takoj shladila, zato čim prej nadaljujemo še s posipom.
Banane naj ostanejo v zamrzovalniku preden jih ponudimo.
Dober tek!
Leave a reply
Za objavo komentarja se morate prijaviti.