Torras: okus najboljše čokolade brez glutena in z nič sladkorja.
Zgodovina čokolade je dolga in pestra. Skozi stoletja je prešla od grenkega napitka za moč do pregrešne sladice za srce in dušo. Prepotovala je cel svet in če so jo včasih uživali le tisti modre krvi, jo danes najdemo povsod.
Torras pomaga pisati zgodovino čokolade, saj se je zgodba naših čokolad pričela že leta 1890 v Španiji.
Z linijami Klasik, Zero, Organic in Stevia želimo potešiti radovednost vseh tistih, ki se sprašujejo, če so čokolade Torras čisto zares brez dodanega sladkorja in brez glutena. In odgovor je vedno enak: »Ja!«
Hkrati pa želimo potešiti čokosladnost vseh, ki želijo okus dobre in prave čokolade, a ne želijo ali ne smejo uživati glutena ali sladkorja, jim ogromno pomenijo najkakovostnejše sestavine ali pa želijo enostavno uživati v odlični čokoladi.