Bio ajvar na Makedonski način je specialiteta iz pečene paprike in je obvezna priloga jedem iz žara ter pri različnih narezkih.
Odlično se poda v sendvičih in burgerjih, kot predjed na rezinah kruha, priloga k mesu, kot namaz, kot sestavina za omake, prelive…
Bio klasičen ajvar je veganski proizvod in ne vsebuje soje in glutena.
Bio Humus – klasičen je namaz iz čičerike, to je orientalska tradicionalna jed. Humus je odličen kot namaz – sendvič s humosom in svežim paradižnikom. Postrežemo ga s popečenimi kruhki, lahko kot predjed k obroku ali kot zdrav prigrizek. Preden humus postrežemo, ga potresite z mleto papriko in pokapajte z oljčnim oljem.
Bio humus Greenfood je veganski proizvod in ne vsebuje soje in glutena.
Bio Humus – paprika pekoč je namaz iz čičerike in paprike, to je orientalska tradicionalna jed. Humus je odličen kot namaz – sendvič s humusom in svežim paradižnikom. Postrežemo ga s popečenimi kruhki, lahko kot predjed k obroku ali kot zdrav prigrizek. Preden humus postrežemo, ga potresite z mleto papriko in pokapajte z oljčnim oljem.
Bio humus Greenfood je veganski proizvod in ne vsebuje soje in glutena.
Bio Humus – paradižnik je namaz iz čičerike in paradižnika, to je orientalska tradicionalna jed. Humus je odličen kot namaz – sendvič s humusom in svežim paradižnikom. Postrežemo ga s popečenimi kruhki, lahko kot predjed k obroku ali kot zdrav prigrizek. Preden humus postrežemo, ga potresite z mleto papriko in pokapajte z oljčnim oljem.
Bio humus Greenfood je veganski proizvod in ne vsebuje soje in glutena.
Bio Lutenica je pripravljena iz rdečih paprik, sočnih paradižnikov iz Makedonije, kjer so idealne klimatske razmere.
Veganska BIO Lutenica Greenfood je specialiteta iz pečene paprike brez glutena in pekočega okusa. Uporabi se jo lahko kot dodatek k različnim jedem: v sendvičih, kot predjed na rezinah kruha, priloga k mesu, kot nadev ali namaz, kot sestavine za omake, solatne prelive, prelive za testenine, pico….
Bio Lutenica je veganski proizvod in ne vsebuje soje in glutena.
Bio Majoneza – klasična je veliko bolj zdrava in je brez holesterola. Veganska majoneza je odlična alternativa navadni majonezi in je brez jajc, brez soje, ekološka in ima super okus. Klasična majoneza ima okus s kančkom gorčice. Klasična BIO majoneza lahko predstavlja krasno osnovo za solato iz krompirja, francosko solato in testenine.
Bio Majoneza – olive je veliko bolj zdrava in je brez holesterola. Veganska majoneza je odlična alternativa navadni majonezi in je brez jajc, brez soje, ekološka in ima super okus. Bio majoneza - olive ima pridih mediterana in oliv. BIO majoneza – olive lahko predstavlja krasno osnovo za solato iz krompirja, francosko solato in testenine.
Odlično se poda v sendvičih in burgerjih, kot predjed na rezinah kruha, priloga k mesu, kot namaz, kot sestavina za omake, pico, testenine.…
Bio namaz iz pečenih jajčevcev odlično tekne zraven pečenih rib in morskih sadežev.
Bio namaz iz pečenih jačevcev Greenfood je veganski izdelek in ne vsebuje soje in glutena.
Odlično se poda v sendvičih in burgerjih, kot predjed na rezinah kruha, priloga k mesu, kot namaz, kot sestavina za omake, solatne prelive, pico, testenine.…
Bio paprika Greenfood s koščki v omaki je veganski izdelek in ne vsebuje soje in glutena.
Privoščite si BIO PARADIŽNIKOVO OMAKO S ČESNOM IN PETERŠILJEM. Razlogi, zakaj pa nas paradižnikova omaka tako razveseli je zelo veliko. Je zelo uporabna, okusna in zdrava. Paradižnikovo omako lahko uporabljamo hladno ali toplo. Toplo dodajamo k testeninam, tortilijem, picam, mesnim, ribjim, zelenjavnim in morskim jedem. Hladna pa je super za pomako in dodatek jedem z žara.
Privoščite si BIO PARADIŽNIKOVO OMAKO Z BAZILIKO. Razlogi, zakaj pa nas paradižnikova omaka tako razveseli je zelo veliko. Je zelo uporabna, okusna in zdrava. Paradižnikovo omako lahko uporabljamo hladno ali toplo. Toplo dodajamo k testeninam, tortilijem, picam, mesnim, ribjim, zelenjavnim in morskim jedem. Hladna pa je super za pomako in dodatek jedem z žara.
Privoščite si BIO PARADIŽNIKOVO OMAKO Z ZELIŠČI. Razlogi, zakaj pa nas paradižnikova omaka tako razveseli je zelo veliko. Je zelo uporabna, okusna in zdrava. Paradižnikovo omako lahko uporabljamo hladno ali toplo. Toplo dodajamo k testeninam, tortilijem, picam, mesnim, ribjim, zelenjavnim in morskim jedem. Hladna pa je super za pomako in dodatek jedem z žara.
Osnova paštete je čičerika in fižol v zrnju. Vegan pašteta Greenfood ne vsebuje jajc, glutena in soje.
Bio veganska klasična pašteta Greenfood se uporabi kot dodatek jedem:
v sendvičih in burgerjih
kot predjed na rezinah kruha ali brusketah
kot nadev ali namaz
lahko je sestavina omak in solatnih prelivov...
Različni namazi in paštete nas spremljajo že od malih nog. Marsikdo si zajtrka brez namaza ne predstavlja. Kaj je sendvič brez dobre mamljive sočne podlage?
Veliko ljudi se odloča za bolj zdrave namaze in s tem velikokrat pride do odločitve, da ne uživajo mesa ali mlečnih izdelkov.
Osnova paštete je čičerika in fižol v zrnju. Vegan pašteta Greenfood ne vsebuje jajc,glutena in soje.
Bio veganska mediteranska pašteta Greenfood se uporabi kot dodatek jedem:
v sendvičih in burgerjih
kot predjed na rezinah kruha ali brusketah
kot nadev ali namaz
lahko je sestavina omak in solatnih prelivov...
Različni namazi in paštete nas spremljajo že od malih nog. Marsikdo si zajtrka brez namaza ne predstavlja. Kaj je sendvič brez dobre mamljive sočne podlage?
Veliko ljudi se odloča za bolj zdrave namaze in s tem velikokrat pride do odločitve, da ne uživajo mesa ali mlečnih izdelkov.
BIO PEČEN FIŽOL TAVČE GRAVČE je tradicionalna makedonska jed. Pripravljena je s svežim fižolom in ga je mogoče najti v vseh restavracijah v Severni Makedoniji.
Bio sadni namaz – gozdni sadeži vsebuje 95% sadja in 5% agavinega sirupa.
Bio sadni namaz – gozdni sadeži vsebuje polno zrelih gozdnih sadežev, kot so robide, borovnice in divje jabolko. Aromo gozdnih sadežev dopolnjuje dodatek blagega agavinega sirupa. Namaz je odličen za na kruh, palačinke, vaflje, kot dodatek za muesli in sladoled, za pripravo domačega sadnega jogurta, ter super sestavina za torte, peciva in deserte.